De 19e Hole van Golfclub Driene

Twentse Gastvrijheid

Na het spelen, of zomaar voor de gezelligheid, is het bijzonder goed toeven in ons clubhuis. Twents gastheerschap gekoppeld aan een kwalitatief uitstekende keuken veraangenamen uw verblijf. Of het nu een lunch, weekschotel of diner is, wij zorgen ervoor dat u niets tekort komt. Mocht de zon hoog aan de hemel staan en de temperatuur het toelaten, dan serveren wij uw drankje en hapje op het mooiste terras van Hengelo, pal gelegen naast een van de mooiste par-4 holes van Nederland.  Onze wijnkelder kent vele topwijnen, maar ook onze huiswijnen zijn van een prima kwaliteit. Kortom, wij doen alle mogelijke moeite het u naar de zin te maken.
Ons menu wisselt regelmatig en in de zomer hebben we iedere week een eenvoudige maar lekkere weekschotel voor u.

Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten,
Jacqueline en Ari Bijkerk