Bedrijvencompetitie 2017

Evenals vorig jaar organiseren wij ook in 2017 voor de sponsoren weer een bedrijvencompetitie. Zie voor de sfeer de pagina met het fotoverslag van 10 juni 2016.
– Vrijdag 9 juni
– Vrijdag 14 juli
– Vrijdag 1 september
– Vrijdag 29 september
De wedstrijdvorm is Stableford. Er kan ook met één persoon worden ingeschreven. De velden bij Speler 2 kunnen dan leeg blijven. Als de pagina ververst is, kan met het kruisje eventueel een regel weer worden verwijderd.

INSCHRIJVEN via de speciale inschrijfmodule

Voorwaarden en werkwijze:
–              iedere sponsor kan een relatie meenemen (totaal 2 personen),
–              per wedstrijd mag dit een andere relatie uit uw eigen netwerk zijn,
–              de spelvorm is individueel Stableford
–              we spelen 9 holes,
–              iedere wedstrijd is er een dagprijs te winnen,
–              de 4 dag-uitslagen vormen de basis van de totaaluitslag over de gehele competitie,
–              de slechtste van de 4 scores mag geschrapt worden.
–              het bedrijf met het beste jaarresultaat krijgt de wisselbeker.

Het programma is als volgt:
–              15.00 uur             aanwezig
–              15.25 uur             uitdelen scorekaarten
–              15.30 uur             afslaan
–              18.00 uur             borrel
–              19.00 uur             diner (geen golfkleding, maar smart casual)
–              21.00 uur             einde

De baanreservering, organisatie en ontvangst zijn bij het sponsorschap inbegrepen. Het eten en drinken na de wedstrijd zijn voor eigen rekening. De organisatie gaat er vanuit dat als een sponsor deelneemt aan de bedrijfscompetitie, deze in principe tezamen met een relatie ook 4 keer aanwezig is. De deelnemende sponsor hoeft niet per se vier keer dezelfde persoon te zijn. Naast de aanwezigheid is ook de deelname aan het diner zeer gewenst.

Voor vragen contact opnemen met Gerrit Tadema, 06 53 418 767 of per e-mail Gerrit Tadema
Als er problemen zijn met het inschrijven, even een mail naar Kees Ooijevaar