Bridge bij Driene

Bij Golfclub Driene wordt op verschillende momenten gebridged. In één seizoen twaalf keer op maandagmiddag en zes keer op vrijdagmiddag. Daarnaast geeft Jan Laarhuis bridgelessen. Ook wordt één keer per jaar de triatlon georganiseerd. ’s Middags 9 holes golfen, diner en tenslotte ’s avonds bridgen. De uitslag van de golfwedstrijd wordt gecombineerd met de uitslag van de drive.

Seizoen 2017-2018

Maandagmiddag

Op de maandagmiddag wordt een laddercompetitie gespeeld.
Hoe gaat de laddercompetitie in de praktijk in zijn werk?
– Het betreft een laddercompetitie over 12 rondes.
– Minimale deelnamefrequentie per persoon is 6 keer.
– Na 12 rondes telt per persoon het gemiddelde van de beste 6 scores.
Aanmelding als paar per afzonderlijke zitting per e-mail naar Jan Laarhuis
De eerste ronde is op maandag 16 oktober, aanvang 13.30 uur, aanwezig 13.15 uur. Inschrijving mogelijk tot zondag 15 oktober 18.00 uur.
Deelname per ronde mogelijk ook als je minder dan 6 keer speelt. Per ronde is er een prijsuitreiking.
In ronde 12 moeten paren die in de zittingen ervoor altijd met elkaar gespeeld wisselen van partner. Dit levert uiteindelijk één winnaar op.
Kosten per zitting per persoon: € 3 voor leden van Driene en € 5 voor niet-leden.

Vrijdagmiddag

De aanvang is altijd om 13.30 uur. Graag tijdig aanwezig. De data zijn:
3 november, 17 november, 15 december, 19 januari 2018, 16 februari en 16 maart.
Aanmelding als paar per afzonderlijke zitting per e-mail naar Jan Laarhuis

Bridgelessen

Jan Laarhuis verzorgt bridgelessen. Meer informatie hierover bij hem.

Viertallen

Driene speelt mee om het viertallenkampioenschap van Twentse golfclubs. Het betreft teams van Driene, De Twentsche, De Koepel, ’t Sybrook, PW en De Lage Mors.

De commissie

Jan Laarhuis