Scottish Bagpipes vs English Bulldogs

Op woensdag 4 mei togen 48 Vrienden van Driene naar de golfbaan in Lingen. Daar vond een heroïsche strijd tussen de Scottish Bagpipes en de English Bulldogs plaats. Uiteindelijk gewonnen door de Scottish Bagpipes. De leider van Scottish Bagpipes, Martin Moldovan, zat in de laatste flight en moest de beslissende putt van ruim twee meter doen. De Bulldogs brulden al op het terras de overwinningskreten. Martin wist echter onder massale belangstelling na een wereldputt de overwinning voor de Bagpipes binnen te halen.

De trotse putter Martin Moldovan

Om 20 uur (4 mei) werd op een plechtige wijze aandacht gegeven aan de dodenherdenking. De Schotse doedelzakspeler leidde de twee minuten stilte in. Na de stilte werd het Wilhelmus gespeeld en gezongen. Een waardige herdenking in een verder fantastisch gebeuren.

Scottish Bagpipes

English Bulldogs

Klik hieronder op een thumpnail voor de grotere weergave