25-2 Informatieavond (levens)testament

Op 25 februari a.s. organiseren BDO Accountants en Adviseurs en Suwijn Notarissen een informatieavond inzake de fiscale mogelijkheden van testamenten en de invulling van levenstestamenten en helpen wij u uw huidige en toekomstige financiële situatie inzichtelijk te maken. Daarnaast kunnen diverse scenario’s worden doorgerekend zoals eerder stoppen met werken, overlijden, echtscheiding, etc.

De avond start om 19.00 uur en wordt gehouden bij Golfclub Driene in Hengelo. Leden van de golfclub en hun introducees kunnen kosteloos deelnemen aan deze informatieavond.

Aanmelden kan via DEZE LINK.  Op de pagina staat onderaan een doorverwijzing naar het programma. Geef bij het aanmelden ook even aan met hoeveel personen je komt.