Damsté advocaten – notarissen

Het kan u zomaar gebeuren dat u een advocaat of notaris nodig hebt. U wilt bijvoorbeeld informatie over een bepaald rechtsgebied of u wordt bij een rechtszaak betrokken. Juridische zaken zijn complex en vragen vaak veel tijd en energie. Tijd en energie die u eigenlijk liever aan andere, voor u belangrijkere, zaken wilt besteden.

Als u privé of zakelijk een advocaat nodig hebt, bent u in de eerste plaats op zoek naar professionele rechtsbijstand. Maar het gevoel van zekerheid en het vertrouwen in een goede afloop zijn evengoed belangrijke factoren. Een zaak tot een goed einde brengen gaat dus verder dan alleen professionele deskundigheid.

De advocaten en notarissen van Damsté combineren deze factoren naadloos. Deskundig, betrokken en gericht op oplossingen zonder veel poespas en poeha. Wij staan dicht bij u, adviseren u gevraagd en ongevraagd, onze drempel is laag en onze betrokkenheid bij u en uw zaak is groot. Zo kunt u zich concentreren op die dingen waar u goed in bent en wij waar wij goed in zijn, namelijk het oplossen van uw juridische problemen.

Contact

Enschede
Hengelosestraat 571
Postbus 126, 7500 AC Enschede
T (053) 484 00 00, F (053) 484 00 99
E enschede@damste.nl  

Website