Wereldprimeur bij Golfclub Driene

In de TC/Tubantia van 15 september staat een artikel over de wereldprimeur bij Golfclub Driene.
Lees het artikel hier:  wereldprimeur-in-hengelo-interactief-display-bij-hole-toont-golfers-live-hun-speldata

In het artikel wordt onder meer gemeld welke kosten aan het systeem zijn gekoppeld. Omdat Driene de testlocatie is, zijn er voor Driene geen kosten aan verbonden. Wel de lusten dus en niet de lasten. Er zullen zeker nog wat probleempjes opdoemen, want daarvoor is het een testlocatie, maar voor de club is dit een enorme opsteker.

Voor de leden die geen gegevens met het systeem willen delen, verandert er niets. Dan toont het T-bord gewoon de gegevens, zoals die er nu ook worden vermeld. Pas als je jouw app-gegevens deelt met het systeem, komt er op jou gerichte informatie.