Golfclub Driene kent een aantal oefenfaciliteiten. Op de Driving Range kunnen de ‘gewone’ slagen worden geoefend. Let op dat van de buitenmatten geen verre slagen worden gedaan. De Boerderij (rechts) mag absoluut niet worden aangespeeld.
De ballenautomaat levert uiteraard ballen. Dat gebeurt tegen betaling van € 1,00 per set of gemakkelijker met een ballenkaart, te verkrijgen in de golfshop.

Verder is er bij de driving range een oefenbunker en bij het clubhuis een oefengreen.

Shortgame baan

Naast hole 3 ligt de Shortgame baan met vier aantrekkelijke par 3 holes. Op deze holes mag ook zonder handicap worden geoefend.

Van al deze faciliteiten kan ook door niet-leden gebruik worden gemaakt voor € 5,- per dag.
Voor € 35,-  zijn alle oefenfaciliteiten gedurende een maand beschikbaar.

Oefenen is prima, maar vooral is het nuttig aanwijzingen van onze Pro te krijgen. De lessen worden gegeven door onze golfprofessional  Hugo de Bruin. Voor een afspraak  kunt u uw les inboeken in de digitale agenda. Klik  rechts.