Donderdagmorgen mix

De donderdagmorgen is bedoeld voor alle leden, zowel dames als heren, met een EGA- of clubhandicap, en leden met het GVB of baanrecht. Eén maal per maand wordt er een Q-wedstrijd gespeeld. Deze is bedoeld voor leden met een handicap vanaf 20 of hoger. Leden met een lagere handicap kunnen dan buiten mededinging, en non-Q, meespelen. De wedstrijden betreffen 9 holes. Het is altijd mogelijk na de wedstrijd nog 9 holes te lopen.
De donderdagmorgen is de ideale gelegenheid leden te leren kennen. Ook voor beginners is de wedstrijd geschikt. De wedstrijdleiding deelt zodanig in dat een eventueel kwaliteitsverschil geen probleem is. Betere spelers ergeren zich niet, maar maken nieuwe spelers juist wegwijs en stellen ze op hun gemak. Kortom, doe mee aan de donderdagmorgen.
Joke Dijkstra

De leden zijn: